Leo - Nicky

Subtitle

Godkjent redningshund / NORD LCH BH Sindregardens Nicky R 

Nicky 4,5 md 

Nicky er født 9. juni 2008. Hun er mitt nye lydighetshåp.  Selv om jeg bare elsker Schnauzere, har jeg vært veldig nyskjerrig på Border Collie som hunderase. Det var egentlig med litt skrekkblandet fryd vi bestemte oss for at vi skulle gå til anskaffelse av en BC.  Har sett noen turbotroll av typen  som spiser opp alt de kommer over, biter både hunder, sauer og mennesker, stresser og piper, ja i det hele tatt innehar det meste av egenskaper en ikke ønsker å ha i en hund.  Men så har jeg da også sett de flotteste, mest samarbeidsvillige og arbeidsomme BCer med unike egenskaper i det meste innen hundesport, og en sånn ville jeg også ha!   Etter litt fram og tilbake, flyttet Nicky inn hos oss en fin augustdag i 2008, 8 uker gammel, og jeg ble frelst fra dag en.

Nicky er oppgjenkalt etter sin pappa, Killebrae Nick ISDS 276260 - en engelsk import med høyt energiinnhold og sterk psyke. Nick er en glad og førerfokusert gutt og Nicky ligner nok mye på sin pappa.  Nick er sønn av Derek Scrimpgeours Jim ISDS 248214 og Kim ISDS 257815. 

Nickys mamma er Sindregardens Sandy 24502/04 - datter av Sindregardens Don og Johnny Kveens tispe Sita. Sita er også en slektning av Gunnhilds (Sindregarden) gamle tispe Lill, som igjen var mor til verdensmester i LP i 2006 (Loppa). Sandy er utrolig fokusert på eier og samtidig stort sett ikke redd for noe som helst. Hun er VELDIG glad i mennesker.

Begge foreldrene bor hos Gunnhild og Egil på Sindregården i Stryn.

Nicky er en flott hund å trene og hun er en morsom og lojal familiehund.  Fart og spenning er der bare, samtidig som hun er flink til å roe ned og slappe av i de ulike situasjonene.   Ganske nøyaktig 2 år gammel debuterte hun i Elite - vant klassen og det med en førstepremie! I 2010 ble vi tatt ut på rekruttlandslaget i lydighet og det ble et helt fantastisk år. Senere har vi også blitt tatt ut på landslagsamlinger, og i 2012 ble vi nr 6 i NM i lydighet!  I dag er Nicky ferdig utdannet redningshund og hun er også nordisk lydighetschampion! Hun har bestått Ferdselsprøven (På IPO-NM for Rottweilere faktisk) og debutert både i klasse D og C i bruks med veldige gode resultater og har nå opprykk til klasse B. Det er en allsidig liten frøken vi har og jeg bare digger den hunden!

Nicky

Leo

Gjest nr


 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.