Leo - Nicky

Subtitle

N UCH Dolmalings Magnificent Leonardo - Leo

                                                                                 Leo er født 5. september 2005. Han kommer fra Vidar Andersen hos Kennel Dolmaling i Nissedal. 

I dag  er Leo Norsk Utstillingschampion og er i Elite i lydighet.  Han ble kjøpt som familiehund, turkamerat og utstillingshund. Leo har blitt så utrolig mye mer.  Han viste tidlig at han elsket å trene med mor, og han har sjarmert mange gjennom sine opptredener i lydighetsringen.  

(foto: Vidar  Andersen) 

Leo er den mest trofaste kompisen en kan ønske seg.   Han viker aldri fra meg, har aldri prøvd å stikke av og jeg har 100 % innkalling på han. Det er jeg veldig stolt av. Selv midt under en kattejakt, kommer han!  Han er familiens store midtpunkt, han vet  og han elsker å være det. 

                                                      Andre folk er imidlertid ikke så interessante, men han må jo passe litt på oss da.  Han er virkelig en stor hund i et lite format.   

Vår store utfordring i konkurranseverdenen var nok det som var rundt selve øvelsene.  Upassende lukter enten på bakken eller av andre hunder ble fort forstyrrende elementer for det lille søte hode hans, og da ble ting veeeldig vanskelig.  Men vi jobbet mye med saken, og vårt langsiktige mål var lenge å få 3 førstepremier i Elite slik at han får lydighetschampionatet. Nå har vi imidlertidig "lagt opp" og koser oss bare med morsom trening og triksing av og til. Han er fortsatt sprek og lever lykkelig hos vår sønn og samboer som er studenter. De er ofte med oss på turer.  Han er en allsidig gutt som gjør det meste for godbiter, og han elsker lek og drakamper.                                       

  

 

 

 

Østlie-kurs om Mentalkunnskap med Barbro Børjesson sept -08,                 (foto Vidar A. Frisnes)

Nicky

Leo

Gjest nr


 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.